Tarieven

Incompany trainingen en advieswerk

Het basisuurtarief voor advieswerk is € 125,- per uur exclusief BTW. Voor langdurende trajecten en incompanytrainingen geldt een aangepast tarief.

Vraag vrijblijvend een gesprek voor een offerte voor maatwerk in Gedeelde besluitvorming en Klachtenmanagement.

Cursussen en trainingen op individuele inschrijving

De kosten variëren afhankelijk van het aanbod (klik naar agenda).

Coaching ( ook doorklikken naar)

Het uurtarief voor individuele coaching is € 100,- per uur exclusief BTW.
We stellen je vraag vast in de intake en maken een schatting het aantal gesprekken dat nodig is. De duur van een coachingsbijeenkomst kan variëren per vraag en de gekozen werkvorm. Soms kunnen we er bijvoorbeeld voor kiezen om een dagdeel te werken aan jouw vraag. Je kunt rekenen op gemiddeld 6-10 uur coaching per vraag.
De coaching vindt plaats bij jou in de buurt ( eventueel op jouw werklocatie), overdag of in de avonduren. Dat scheelt jou reistijd. Ik reken een bedrag voor onkostenvergoeding per kilometer.

Begeleide intervisie ( ook doorklikken naar)

We geven begeleide intervisie op locatie. Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers. Om een indicatie te geven: bij drie deelnemers zijn de kosten € 85,- exclusief BTW, per deelnemer voor een bijeenkomst van twee uur. Bij een grotere groep zijn kosten per deelnemer lager. Onkostenvergoeding voor reizen en eventuele locatiekosten worden in rekening gebracht.

Waarneming Klachtenfunctionaris ( ook doorklikken naar)

De uurprijs voor waarnemend klachtenfunctionaris is afhankelijk van het aantal uren dat u waarneming vraagt en of er een opdracht bij de waarneming is.